• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos šaltiena su daržovėmis

2011-03-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 450g vištienos (gali būti įvairi vištos mėsa)
  • 150g žirnelių
  • 1 morka
  • 2 a.š. želatinos
  • 0,25 a.š. kmynų
  • šakelė petražolių
  • 1l vandens
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Morką išverdame, nulupame ir smulkiai supjaustome ar sutarkuojame.
Dedame į puodą vištieną , beriame druskos ir pipirų, kmynus ir verdame. (Į sultinį vandens pilti pakartotinai daug nereiktų).
Kai vištiena išverda išimame ją ir nuimame odeles ar kaulus.
Sultinį perkošiame, kad būtų skaidrus ir suberiame želatiną. Maišome sultinį kol želatina ištirpsta.
Išvirtą vištieną smulkiai supjaustome ir sudedame į dubenėlį. Beriame ant vištienos nusausintus žirnelius, morkas ir išmaišome.
Į šaltienos šaldymo indo dugną dedame petražolės šakelę ir ant jos suberiame vištieną su žirneliais ir morkomis. Viską užpilame paruoštu sultiniu ir truputį atvėsinus dedame į šaldytuvą bent 12 valandų.
Patiekdami vištienos šaltieną iš šaldymo indo išimame ir dedame ant lėkštės.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: daržovės, kmynai, morkos, Patiekalai receptai, petražolė, receptas, šaltiena, užkandis, vištiena, želatina, žirneliai

 

Panašūs receptai

Geltonasis karis
Geltonasis karis
Vištienos „befstrogenas“
Vištienos „befstrogenas“
Vištiena su mangais
Vištiena su mangais

Previous Post: « Morkų paštetas
Sekantis įrašas: Acto padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt