
Ingridientai
- Majonezo – 30g
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Vištienos krūtinėlės – 500g
- Citrinos sulčių – 30ml
- Cukinijų – 300g
- Paprikų (geltonųjų) – 1vnt.
- Paprikų (raudonųjų) – 1vnt.
Gaminimas
- Vištienos krūtinėlę supjaustome nedideliais gabaliukais (maždaug 3×3 cm), sudedame į dubenį, pabarstome druska ir pipirais, dedame 2 valg. š. majonezo bei supilame citrinų sultis. Mėsą gerai išminkome rankomis ir paliekame bent 30 minučių, kad įsigertų prieskonių.
- Paprikas supjaustome didesniais gabaliukais, cukinijas riekėmis ir šias daržoves atskirame dubenyje sumaišome su 2 valg. š. aliejaus. Pabarstome druska ir pipirais.
- Imame medinius iešmelius ir ant jų suveriame marinuotą paukštieną bei daržoves (veriame gabaliuką vištienos, gabaliuką daržovės, vėl vištienos, daržovės ir t.t.).
- Įkaitiname keptuvę su 2-3 valg. š. aliejaus ir sudedame paruoštus šašlykus. Kepame ant vidutinės ugnies po 5-8 minutes iš kiekvienos pusės.
- Patiekiame su virtais ryžiais ar kitu mėgiamu garnyru.
Parašykite komentarą