• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos širdelės su baltuoju pievagrybių padažu

2010-10-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Vištienos širdelės su baltuoju pievagrybių padažu

Ingridientai

  • Grietinėlės (35%) – 150ml
  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Petražolių – 30g
  • Pievagrybių – 200g
  • Baltųjų ridikų – 1vnt.
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Vištienos širdelių – 700g

Gaminimas

  1. Vištienos širdeles užpilame vandeniu ir verdame apie 1 valandą (bent kartą perpildami vandenį).
  2. Ridiką nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais.
  3. Gilioje keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame smulkintą svogūną, ridiką bei pievagrybius. Kepame apie 3 minutes.
  4. Ant pievagrybių pilame grietinėlę, beriame druskos ir pipirų, išmaišome ir ant vidutinės ugnies verdame 2 minutes. (Jei padažas labai skystas – dedame 1 šaukštą miltų).
  5. Į paruoštą padažą sudedame išvirtas širdeles, smulkintas petražoles, keptuvę nuimame nuo ugnies ir uždengę palaikome bent 3 minutes.
  6. Vištienos širdeles su baltuoju pievagrybių padažu patiekiame šiltas su virtomis bulvėmis ar ryžiais.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: baltieji ridikai (daikonai), grietinėlė, padažas, Patiekalai receptai, petražolė, pievagrybiai, receptas, sviestas, svogūnai, vištienos patiekalai, vištos širdelės

 

Panašūs receptai

Vištienos „befstrogenas“
Vištienos „befstrogenas“
Vištiena su mangais
Vištiena su mangais
Traški vištiena
Traški vištiena, arba kai norisi greitai ir skaniai

Previous Post: « Kepti šonkauliukai su aštriu saldžiarūgščiu padažu
Sekantis įrašas: Česnakinė alaus sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt