• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos troškinys su pupelėmis

2010-10-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Vištienos troškinys su pupelėmis

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Grietinės (30%) – 150g
  • Vištienos krūtinėlės – 400g
  • Vištienos sultinio – 200ml
  • Konservuotų pupelių – 300g
  • Morkų – 2vnt.
  • Kvietinių miltų – 1 šaukštas
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Gelsvių – 0.5 arbatinio šauktštelio

Gaminimas

  1. Vištieną išverdame pasūdytame vandenyje ir susmulkiname.
  2. Puode paliekame apie 200ml sultinio ir sudedame atgal smulkintą vištieną.
  3. Įkaitiname keptuvę, išlydome sviestą ir sudedame smulkintą svogūną bei tarkuotas morkas. Kepame apie 4-5 minutes.
  4. Apkeptas daržoves dedame į puodą su sultiniu. Kartu sudedame pupeles, beriame druskos ir pipirų ir uždengę troškiname apie 20-30 minučių ant silpnos ugnies.
  5. Po 20 minučių sudedame grietinę sumaišytą su miltais ir gelsvės prieskonius. Gerai išmaišome, užverdame ir nuimame nuo ugnies.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai, Troškiniai Tagged With: gelsvė, grietinė, miltai, morkos, pupelės, sultinys, sviestas, svogūnai, troškinys, vištiena, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Čili moliūgų-pomidorų troškinys
Čili moliūgų-pomidorų troškinys
Pupelių troškinys su vištiena
Brunsviko troškinys

Previous Post: « Liežuvio salotos su pievagrybiais
Sekantis įrašas: Paprasta pomidorų sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt