Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Grietinės (30%) – 150g
- Vištienos krūtinėlės – 400g
- Vištienos sultinio – 200ml
- Konservuotų pupelių – 300g
- Morkų – 2vnt.
- Kvietinių miltų – 1 šaukštas
- Sviesto – 2 šaukštai
- Svogūnų – 1vnt.
- Gelsvių – 0.5 arbatinio šauktštelio
Gaminimas
- Vištieną išverdame pasūdytame vandenyje ir susmulkiname.
- Puode paliekame apie 200ml sultinio ir sudedame atgal smulkintą vištieną.
- Įkaitiname keptuvę, išlydome sviestą ir sudedame smulkintą svogūną bei tarkuotas morkas. Kepame apie 4-5 minutes.
- Apkeptas daržoves dedame į puodą su sultiniu. Kartu sudedame pupeles, beriame druskos ir pipirų ir uždengę troškiname apie 20-30 minučių ant silpnos ugnies.
- Po 20 minučių sudedame grietinę sumaišytą su miltais ir gelsvės prieskonius. Gerai išmaišome, užverdame ir nuimame nuo ugnies.
Parašykite komentarą