• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištos širdelės tirštame pievagrybių padaže

2011-01-11 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*700g vištos širdelių
*150g pievagrybių
*2 v.š. sviesto
*1 svogūnas
*200g grietinėlės
*druska ir pipirai
*100ml sultinio
*1,5 a.š. miltų

Gaminimas

Vištos širdeles nuvalome ir užpilame 1,5l vandens ir verdame 30 minučių. Po 30 minučių perpilame nauju vandeniu ir dar 30 minučių verdame.
Kol širdelės verda, keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame pjaustytą svogūną, kurį kepame apie 3-4 minutes. Suminkštėjus svogūnams į keptuvę dedame pjaustytus pievagrybius, kuriuos kartu su svogūnais kepame dar 2 minutes.
Po 2 minučių iš keptuvės pievagrybius sudedame į dubenį, kur elektriniu smulkintuvu susmulkiname grybus su svogūnais.
Į tą pačią keptuvę dedame dar vieną šaukštą sviesto, išlydome ir į jį suberiame miltus. Kepame miltus apie pusę minutės ir užpilame juos grietinėle ir sultiniu. Padažą išmaišome ir ant silpnos ugnies kaitiname porą minučių, kol pradeda tirštėti. Sudedame smulkintus pievagrybius su svogūnais ir verdame padažą apie 6-10 minučių ant silpnos ugnies. Bebaigiant gaminti padažą, paskaniname jį druska ir pipirais.
Išvirtas širdeles perplauname vandeniu ir suberiame į keptuvę su padažu. Išmaišome ir po 3-4 minučių patiekiame.
Vištos širdeles tirštame pievagrybių padaže galime patiektu su virtų ryžių ar grikių garnyru.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: grietinėlė, miltai, padažas, pievagrybiai, sultinys, sviestas, svogūnai, vištos širdelės

 

Panašūs receptai

Čili moliūgų-pomidorų troškinys
Čili moliūgų-pomidorų troškinys
Avinžirnių troškinys
Avinžirnių troškinys
Geltonasis karis
Geltonasis karis

Previous Post: « Feta sūrio ir džiovintų pomidorų pyragėliai
Sekantis įrašas: Dešrelių užkepėlė su sūriu ir batonu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt