• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištos širdelės tirštame pievagrybių padaže

2011-01-11 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*700g vištos širdelių
*150g pievagrybių
*2 v.š. sviesto
*1 svogūnas
*200g grietinėlės
*druska ir pipirai
*100ml sultinio
*1,5 a.š. miltų

Gaminimas

Vištos širdeles nuvalome ir užpilame 1,5l vandens ir verdame 30 minučių. Po 30 minučių perpilame nauju vandeniu ir dar 30 minučių verdame.
Kol širdelės verda, keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame pjaustytą svogūną, kurį kepame apie 3-4 minutes. Suminkštėjus svogūnams į keptuvę dedame pjaustytus pievagrybius, kuriuos kartu su svogūnais kepame dar 2 minutes.
Po 2 minučių iš keptuvės pievagrybius sudedame į dubenį, kur elektriniu smulkintuvu susmulkiname grybus su svogūnais.
Į tą pačią keptuvę dedame dar vieną šaukštą sviesto, išlydome ir į jį suberiame miltus. Kepame miltus apie pusę minutės ir užpilame juos grietinėle ir sultiniu. Padažą išmaišome ir ant silpnos ugnies kaitiname porą minučių, kol pradeda tirštėti. Sudedame smulkintus pievagrybius su svogūnais ir verdame padažą apie 6-10 minučių ant silpnos ugnies. Bebaigiant gaminti padažą, paskaniname jį druska ir pipirais.
Išvirtas širdeles perplauname vandeniu ir suberiame į keptuvę su padažu. Išmaišome ir po 3-4 minučių patiekiame.
Vištos širdeles tirštame pievagrybių padaže galime patiektu su virtų ryžių ar grikių garnyru.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: grietinėlė, miltai, padažas, pievagrybiai, sultinys, sviestas, svogūnai, vištos širdelės

 

Panašūs receptai

Tobula kepta višta
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas

Previous Post: « Feta sūrio ir džiovintų pomidorų pyragėliai
Sekantis įrašas: Dešrelių užkepėlė su sūriu ir batonu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Indas salotoms, 22.50x10cm Indas salotoms, 22.50x10cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Trapios sviestinės tešlos receptas Trapios sviestinės tešlos receptas
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt