• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištos sparneliai kepti su pievagrybiais

2011-01-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 700g vištos sparnelių
  • 1 v.š. sojos padažo
  • 2 v.š. aliejaus
  • 4 skiltelės česnako
  • druska ir pipirai
  • 1 a.š. cukraus
  • 200g pievagrybių
  • 1 a.š. raudonėlio
  • 6 bulvės

Gaminimas

Dubenyje sumaišome sojos padažą su 1 šaukštu aliejaus, cukrumi, 0,3 a.š. druskos ir pipirų, 2 skiltelėm smulkinto česnako. Paruoštu marinatu įtriname vištos sparnelius ir paliekame bent 2 valandoms, kad įsigertų prieskoniai.
Bulves nulupame ir stambiai supjaustę sumaišome su šaukštu aliejaus, 0,25 a.š. druskos.
Kitame dubenyje sumaišome nuplautus pievagrybius su 2 skiltelėm smulkinto česnako, raudonėliu, 0,5 a.š. druskos, 0,25 a.š. pipirų ir šaukštu aliejaus.
Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
Įkepimo dubenį sudedame bulves ir vištienos sparnelius, dedame į orkaitę, kur kepame 20 minučių.
Truputį apkepus sparneliams ir bulvėms ant viršaus sudedame pievagrybius, pilame 70ml vandens į kepimo indą ir dedame atgal į orkaitę, kur kepame dar 20 minučių.
Sparnelius patiekiame šiltus su bulvėmis ir pievagrybiais.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, bulvės, česnakas, cukrus, pievagrybiai, raudonėlis, sojų padažas, vištos sparneliai

 

Panašūs receptai

Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Paprastas vištienos karis su daržovėmis
Troškintos anties kulšelės
Nuo kaulo byrančios troškintos anties kulšelės
Orkaitėje kepta traški vištiena
Orkaitėje kepta traški vištiena

Previous Post: « Avokado salsa padažas
Sekantis įrašas: Jautienos faršo kepsnys su pomidorų padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt