• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištos sparneliai kepti su pievagrybiais

2011-01-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 700g vištos sparnelių
  • 1 v.š. sojos padažo
  • 2 v.š. aliejaus
  • 4 skiltelės česnako
  • druska ir pipirai
  • 1 a.š. cukraus
  • 200g pievagrybių
  • 1 a.š. raudonėlio
  • 6 bulvės

Gaminimas

Dubenyje sumaišome sojos padažą su 1 šaukštu aliejaus, cukrumi, 0,3 a.š. druskos ir pipirų, 2 skiltelėm smulkinto česnako. Paruoštu marinatu įtriname vištos sparnelius ir paliekame bent 2 valandoms, kad įsigertų prieskoniai.
Bulves nulupame ir stambiai supjaustę sumaišome su šaukštu aliejaus, 0,25 a.š. druskos.
Kitame dubenyje sumaišome nuplautus pievagrybius su 2 skiltelėm smulkinto česnako, raudonėliu, 0,5 a.š. druskos, 0,25 a.š. pipirų ir šaukštu aliejaus.
Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
Įkepimo dubenį sudedame bulves ir vištienos sparnelius, dedame į orkaitę, kur kepame 20 minučių.
Truputį apkepus sparneliams ir bulvėms ant viršaus sudedame pievagrybius, pilame 70ml vandens į kepimo indą ir dedame atgal į orkaitę, kur kepame dar 20 minučių.
Sparnelius patiekiame šiltus su bulvėmis ir pievagrybiais.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai Tagged With: aliejus, bulvės, česnakas, cukrus, pievagrybiai, raudonėlis, sojų padažas, vištos sparneliai

 

Panašūs receptai

Tobula kepta višta
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas

Previous Post: « Avokado salsa padažas
Sekantis įrašas: Jautienos faršo kepsnys su pomidorų padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt