Ingridientai
*500g vištų širdelių
*300g ryžių
*200g špinatų
*1 svogūnas
*4 skiltelės česnako
*100g sviesto
*druska ir pipirai
Gaminimas
:
Vištų širdeles nuvalome, perpjauname pusiau ir išverdame. (Verdame apie 45 minutes, vieną kartą perpilant vandenį).
Įkaitiname keptuvę su šaukštu sviesto ir sudedame smulkintą svogūną bei česnaką. Juos kepame apie 3 minutes.
Į puodą suberiame ryžius, sudedame virtas vištų širdeles, užpilame 1l vandens, sudedame keptus svogūnus su česnakais, beriame druskos ir pipirų ir troškiname viską apie 25 minutes ant silpnesnės ugnies uždengtame puode.
Po 25 minučių į plovą sudedame visą likusį sviestą, špinatus, išmaišome ir dar 5-10 minučių troškiname.
Vištų širdelių plovą su špinatais patiekiame šiltą.
Parašykite komentarą