Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Mozarella sūrio – 80g
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Parmezano sūrio – 40g
- Picos padų – 1vnt.
- Bazilikų – 1 šaukštas
- Pomidorų padažo picai – 150g
Gaminimas
- Pasiruošiame picos padą ir ištepame jį pomidorų padažu.
- Šiek tiek apšlakstome kokybišku alyvuogių aliejumi ir pabarstome druska.
- Užtarkuojame parmezano sūrio.
- Imame Mozarella sūrį ir plėšydami gabaliukais išdėliojame ant picos.
- Galiausiai ant viršaus dar apdėliojame plėšytais baziliko lapeliais ir apšlakstome viską aliejumi.
- Dedame į orkaitę, įkaitintą iki 220 laipsnių, ir kepame apie 7 minutes.
- Skanaus!
Parašykite komentarą