• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pica Margarita

2017-11-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Pica Margarita

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Mozarella sūrio – 80g
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Parmezano sūrio – 40g
  • Picos padų – 1vnt.
  • Bazilikų – 1 šaukštas
  • Pomidorų padažo picai – 150g

Gaminimas

  1. Pasiruošiame picos padą ir ištepame jį pomidorų padažu.
  2. Šiek tiek apšlakstome kokybišku alyvuogių aliejumi ir pabarstome druska.
  3. Užtarkuojame parmezano sūrio.
  4. Imame Mozarella sūrį ir plėšydami gabaliukais išdėliojame ant picos.
  5. Galiausiai ant viršaus dar apdėliojame plėšytais baziliko lapeliais ir apšlakstome viską aliejumi.
  6. Dedame į orkaitę, įkaitintą iki 220 laipsnių, ir kepame apie 7 minutes.
  7. Skanaus!

Kategorijos:Italų, Patiekalai ir jų receptai, Picų receptai, Virtuvės

 

Panašūs receptai

Sabayon
Sabayon (Zabaglione)
Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Meksikietiški Pusryčiai (Huevos Rancheros)
Meksikietiški Pusryčiai (Huevos Rancheros)

Previous Post: « Lengvas pomidorų padažas picai
Sekantis įrašas: Pica „Porkie“ »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt