Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Parmezano sūrio – 40g
- Picos padų – 1vnt.
- Pancetta (šoninės) – 30g
- Pomidorų padažo picai – 150g
- Saliami dešros – 40g
- Chorizo dešros – 30g
- Sūrio (Gouda) – 50g
- Aitriųjų paprikų (marinuotų) – 10g
Gaminimas
- Pasiruošiame picos padą ir ištepame pomidorų padažu. Apšlakstome alyvuogių aliejumi.
- Dėliojame Chorizo ir saliamio dešros riekeles.
- Išdėliojame pančetos gabaliukus.
- Tarkuojame parmezano sūrį ir apdėliojame Gouda sūrio gabaliukais.
- Pagardiname druska bei pipirais.
- Čili pipiriukus perpjauname išilgai per pusę ir dedame ant picos.
- Dedame į orkaitę, įkaitintą iki 230 laipsnių, ir kepame 10 minučių, kol gražiai apskrus.
- Išėmus picą iš orkaitės dar šiek tiek užtarkuojame parmezano sūriu ir apšlakstome aliejumi.
- Skanaus!
Parašykite komentarą