• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pica su Camembert sūriu

2010-05-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Pica su Camembert sūriu

Picai reikės

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Pomidorų – 240g
  • Pomidorų padažo – 2 šaukštai
  • Graikinių riešutų – 40g
  • Laiškinių česnakų – 10g
  • Picos padų – 2vnt.
  • Camembert sūrio – 240g

Tarp ingredientų nurodyti 2 picos paplotėliai, tačiau patartina juos dar padalinti per pusę ir pasidaryti 4 mažesnius paplotėlius šios picoms.

Gaminimas

  1. Smarkiai įkaitiname orkaitę (ant didžiausios kaitros).
  2. Sūrį supjaustome ~0,5cm storio riekelėmis.
  3. Picos paplotėlius aptepame aliejumi, pomidorų padažu.
  4. Ant kiekvieno picos paplotėlio dedame plonai pjaustyto pomidoro riekes, jas pabarstome druska ir pipirais.
  5. Ant viršaus dedame  sūrio ir kepame orkaitėje apie 5-7 minutes.
  6. Kai sūris išsilydys, pabarstome pjaustytais laiškiniais česnakais ir smulkintais graikiniais riešutais. Kepame dar 1-2 minutes.
  7. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Picų receptai Tagged With: camembert sūris, graikiniai riešutai, laiškinis česnakas, pica, pomidorai

 

Panašūs receptai

Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Pica – Chicago Deep Dish
Pica "Porkie"
Pica „Porkie“

Previous Post: « Tortellini makaronų salotos
Sekantis įrašas: Pesto padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt