• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pica su kiaušiniu ir faršu

2010-08-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Pica su kiaušiniu ir faršu

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Mozarella sūrio – 100g
  • Pieno – 60ml
  • Kiaulienos faršo – 150g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Picos padų – 1vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Iškepame pagal nurodymus recepte picos padą.
  3. Keptuvėje su 1 valg. š. aliejumi apkepame faršą (aliejaus kiekis priklauso nuo faršo riebumo).
  4. Išėmus faršą į tą pačią keptuvę sudedame smulkintus svogūnus ir kepame 1-2 minutes.
  5. Tuo tarpu dubenyje išplakame kiaušinius su pienu ir pilame ant svogūnų. Kiaušinius kepame neilgai, 1-2 minutes, ir sudedame kepintą faršą. Gerai išmaišome ir nuimame nuo ugnies.
  6. Picos padą apklojame keptais kiaušiniais su mėsa, pabarstome druska ir pipirais. Viršų apdedame mozzarella sūriu ir dedame į orkaitę 10 minučių.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Picų receptai Tagged With: aliejus, faršas, kiaušiniai, mėsa, mozzarella sūris, pica, pienas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Pica – Chicago Deep Dish
Pica "Porkie"
Pica „Porkie“

Previous Post: « Daržovių ir faršo apkepas
Sekantis įrašas: Bananų lassi (kokteilis) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt