• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pica su kiaušiniu ir faršu

2010-08-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Pica su kiaušiniu ir faršu

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Mozarella sūrio – 100g
  • Pieno – 60ml
  • Kiaulienos faršo – 150g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Picos padų – 1vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Iškepame pagal nurodymus recepte picos padą.
  3. Keptuvėje su 1 valg. š. aliejumi apkepame faršą (aliejaus kiekis priklauso nuo faršo riebumo).
  4. Išėmus faršą į tą pačią keptuvę sudedame smulkintus svogūnus ir kepame 1-2 minutes.
  5. Tuo tarpu dubenyje išplakame kiaušinius su pienu ir pilame ant svogūnų. Kiaušinius kepame neilgai, 1-2 minutes, ir sudedame kepintą faršą. Gerai išmaišome ir nuimame nuo ugnies.
  6. Picos padą apklojame keptais kiaušiniais su mėsa, pabarstome druska ir pipirais. Viršų apdedame mozzarella sūriu ir dedame į orkaitę 10 minučių.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Picų receptai Tagged With: aliejus, faršas, kiaušiniai, mėsa, mozzarella sūris, pica, pienas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Pica – Chicago Deep Dish
Pica "Porkie"
Pica “Porkie”

Previous Post: « Daržovių ir faršo apkepas
Sekantis įrašas: Bananų lassi (kokteilis) »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt