Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Mozarella sūrio – 100g
- Pieno – 60ml
- Kiaulienos faršo – 150g
- Kiaušinių – 2vnt.
- Picos padų – 1vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
- Iškepame pagal nurodymus recepte picos padą.
- Keptuvėje su 1 valg. š. aliejumi apkepame faršą (aliejaus kiekis priklauso nuo faršo riebumo).
- Išėmus faršą į tą pačią keptuvę sudedame smulkintus svogūnus ir kepame 1-2 minutes.
- Tuo tarpu dubenyje išplakame kiaušinius su pienu ir pilame ant svogūnų. Kiaušinius kepame neilgai, 1-2 minutes, ir sudedame kepintą faršą. Gerai išmaišome ir nuimame nuo ugnies.
- Picos padą apklojame keptais kiaušiniais su mėsa, pabarstome druska ir pipirais. Viršų apdedame mozzarella sūriu ir dedame į orkaitę 10 minučių.
Parašykite komentarą