• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pica su krevetėmis ir baklažanu

2011-03-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • tešla picos pagrindui
  • 150g krevečių (lukštentų)
  • 1 baklažanas
  • 150g fermentinio sūrio
  • 1 v.š. aliejaus
  • 1 pomidoras
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Baklažaną ir pomidorą supjaustome riekėmis.
Paruošiame picos padą. Iškočiotą padą dedame į skardą išklotą kepimo popieriumi. Picos pagrindą aptepame aliejumi. Pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu (porą šaukštų pasiliekame sūrio). Ant sūrio išdėliojame pomidorą ir baklažaną. Daržoves pabarstome druska ir pipirais. Išdėliojame krevetes ir pabarstome likusiu sūriu.
Dedame į orkaitę, kur kepame apie 15-20 minučių.
Picą su krevetėmis ir baklažanu patiekiame šiltą.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Picų receptai Tagged With: aliejus, baklažanas, fermentinis sūris, krevetės, majonezas, pica, pomidorai, tešla

 

Panašūs receptai

Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Pica – Chicago Deep Dish
Pica "Porkie"
Pica „Porkie“

Previous Post: « Žirnių košė prie alaus
Sekantis įrašas: Kepta žąsis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt