Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Pomidorų padažo – 2 šaukštai
- Kiaulienos faršo – 200g
- Rudonėlio – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Fermentinis sūrio – 150g
- Picos padų – 1vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
- Šparaginių pupelių – 50g
Gaminimas
- Įkaitiname keptuvę ir sudedame mėsos faršą. Maišydami kepame apie 8 minutes.
- Išėmę faršą į tą pačią keptuvę dedame ankštines pupeles ir kepame jas apie 5 minutes, dažnai maišydami.
- Tolygiai uždedame keptą mėsos faršą, pabarstome druska ir pipirais, smulkintu svogūnu. Sudedame pakeptas ankštines pupeles, užbarstome tarkuotą fermentinį sūrį ir raudonėlio prieskonius.
- Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 20 minučių 160 laipsnių temperatūroje.
Parašykite komentarą