• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pica su mėsos faršu ir ankštinėmis pupelėmis

2010-06-23 by Kulinarė Palikti komentarą

Pica su mėsos faršu ir ankštinėmis pupelėmis

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Pomidorų padažo – 2 šaukštai
  • Kiaulienos faršo – 200g
  • Rudonėlio – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Fermentinis sūrio – 150g
  • Picos padų – 1vnt.
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Šparaginių pupelių – 50g

Gaminimas

  1. Įkaitiname keptuvę ir sudedame mėsos faršą. Maišydami kepame apie 8 minutes.
  2. Išėmę faršą į tą pačią keptuvę dedame ankštines pupeles ir kepame jas apie 5 minutes, dažnai maišydami.
  3. Tolygiai uždedame keptą mėsos faršą, pabarstome druska ir pipirais, smulkintu svogūnu. Sudedame pakeptas ankštines pupeles, užbarstome tarkuotą fermentinį sūrį ir raudonėlio prieskonius.
  4. Dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame apie 20 minučių 160 laipsnių temperatūroje.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Picų receptai Tagged With: faršas, fermentinis sūris, karštieji patiekalai, pica, pomidorų padažas, pupelės, raudonėlis, svogūnai, tešla

 

Panašūs receptai

Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Pica – Chicago Deep Dish
Pica "Porkie"
Pica „Porkie“

Previous Post: « Sumuštinis su feta sūriu
Sekantis įrašas: Vištienos kepsnys su šitake(shiitake) grybų padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt