
Ingridientai
- Picos pagrindas
- 1 valg. šaukštas alyvuogių aliejaus
- 1 raudonasis svogūnas
- 2 česnako skiltelės
- 5 valg. šaukštai pomidorų tyrės
- Žiupsnelis cukraus
- 2 naminės dešros (lengvai virtos)
- 50 g tarkuoto sūrio
- Bazilikas
- Druska
- Pipirai
Gaminimas
Įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite smulkintus svogūnus ir česnaką. Pakepkite 5 min, kol suminkštės.
Pomidorų tyrę pagardinkite cukrumi, druska bei pipirais.
Picos pagrindą dėkite į skardą, ištepkite pomidorų tyre, palikdami kraštus tuščius. Sudėkite svogūnus bei pjaustytos dešros gabaliukus. Apibarstykite tarkuotu sūriu. Įdėkite į orkaitę ir kepkite 15-20 min, kol pica gerai apskrus ir taps traški.
Prieš patiekdami pabarstykite keletu baziliko lapelių.
Parašykite komentarą