• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pica su porais ir pekorino sūriu

2010-06-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Pica su porais ir pekorino sūriu

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 5 arb. šaukšt.
  • Porų – 150g
  • Vyšninių pomidorų – 60g
  • Picos padų – 1vnt.
  • Avienos (maltos) – 150g
  • Sūrio (Pecorino) – 110g

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių ir įdedame kepimo skardą 10 minučių, kad įkaistų.
  2. Supjaustytus porus dedame į keptuvę, pilame 2 valg. š. aliejaus ir kepame ant silpnos ugnies apie 5 minutes. Iškeptus porus nuimame nuo ugnies.
  3. Į tą pačią keptuvę pilame 2 valg. š. aliejaus ir dedame maltą ėriena, įberiame druskos ir pipirų ir kepame apie 5-7 minutes.
  4. Iš tešlos formuojame picos padą (norimo dydžio). Dedame jį į įkaitintą ir miltais pabarstytą skardą. Viršų aptepame aliejumi ir tolygiai pabarstome ėrienos faršo, keptų porų ir pekorino sūrio.
  5. Vyšninius pomidorus pjauname pusiau ir išdėliojame ant paruoštos picos, pabarstome druska ir kepame orkaitėje apie 5-6 minutes, kol sūris išsilydys.

https://www.foodandwine.com/recipes/leek-and-pecorino-pizzas

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Picų receptai Tagged With: aliejus, ėriena, pekorino sūris, pica, poras, vyšniniai pomidorai

 

Panašūs receptai

Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Plokščiaduonės picos (Flatbread pizza)
Pica – Chicago Deep Dish
Pica "Porkie"
Pica „Porkie“

Previous Post: « Baklažano „kebabas“
Sekantis įrašas: Indiškas tofu su špinatų padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt