Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Mozarella sūrio – 150g
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Paprikos miltelių – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Rozmarino – 1 šaukštas
- Konservuotų baltųjų pupelių – 300g
- Picos padų – 1vnt.
- Česnako skiltelių – 1vnt.
- Pancetta (šoninės) – 120g
Gaminimas
- Pupeles nusausiname.
- Aliejų sumaišome su trintu česnaku. Ištepame aliejumi picos pagrindą.
- Sudedame pupeles, pabarstome viską druska, pipirais bei rozmarinu.
- Ant pupelių sudedame plonai pjaustytą sūrį ir ant sūrio sudedame Pancetta gabaliukus.
- Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, apie 10-15 minučių.
Parašykite komentarą