
Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Portobello grybų – 500g
- Svogūnų – 50g
- Brie sūrio – 50g
- Mozarella sūrio – 20g
- Kalendrų – 25g
- Česnakų – 15g
- Sviesto – 15g
Gaminimas
- Nuplaukite grybus, nupjaukite kotelius ir išvalykite kepurėles. Nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
- Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite grybus, pagardinkite druska ir trumpai pakepkite maišydami, kad grybai pasidengtu sviestu.
- Sudėkite grybus į skardą.
- Toje pačioje keptuvėje apie 30 sekundžių pakepkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir česnakus. Sudėkite kalendrą ir pagardinkite druska. Pamaišykite, kol kalendros lapai suminkštės. Tik nesudeginkite.
- Supjaustykite Brie sūrį mažais kubeliais ir sudėliokite į grybų kepurėlių vidų. Užtarkuokite šiek tiek Mozarella sūrio ir užbarstykite svogūnų ir kalendrų mišiniu.
- Dėkite viską į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepkite apie 15 minučių, kol sūris ištirps.
Parašykite komentarą