• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Porų pyragas

2010-11-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Porų pyragas

Ingridientai

  • Grietinėlės (35%) – 100ml
  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Kiaušinių – 3vnt.
  • Fermentinis sūrio – 100g
  • Sviesto – 1 šaukštas
  • Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 150g
  • Trapios tešlos (be cukraus) – 1vnt.
  • Porų – 2vnt.

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Kepimo indą ištepame gabaliuku sviesto.
  3. Tešlą iškočiojame (0,5cm storio) ir ja išklojame kepimo indą.
  4. Ant tešlos dedame kepimo popieriaus ir jį užpilame pupomis (kad tešla priglustų prie kepimo indo kraštų). Indą su tešla dedame į orkaitę ir kepame apie 10-15 minučių.
  5. Dubenyje išplakame kiaušinius su grietinėle. Į plakinį beriame druskos, pipirų, sudedame tarkuotą fermentinį sūrį, mažais gabaliukais pjaustytą šoninę ir griežinėliais pjaustytus porus. Viską išmaišome iš supilame į kepimo indą su pyrago pagrindu.
  6. Pyragą dedame į orkaitę, kur kepame apie 35 minutes 180 laipsnių temperatūroje.(Jei pyragas storas, tai po 35 minučių reiktų šakute patikrinti, ar iškepęs pyrago vidurys).
  7. Pyragui iškepus, palaikome jį dar 10 minučių vėstančioje orkaitėje, kad nesukristų.
  8. Porų pyragą patiekiame šiltą.

Kategorijos:Apkepai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: fermentinis sūris, grietinėlė, kiaulienos šoninė, kiaušiniai, poras, pyragas, sviestas, tešla

 

Panašūs receptai

Lengvas daržovių pyragas be miltų
Lengvas daržovių pyragas be miltų
Grybų ir faršo pyragas
Kopūstų ir grybų pyragas

Previous Post: « Vištienos užkandis su riešutų sviesto padažu
Sekantis įrašas: Keptos bulvės su jautienos konservais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt