• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Anyžinė ožiažolė

2011-02-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Anyžinė ožiažolė, tai skėtinių šeimos prieskoninis augalas, kilęs Viduržemio jūros regiono ir plačiai vartojamas jau 300 tūkstančius metų.
Vakarų virtuvėje ožiažolė vartojama daugiausia duonos kepiniams, o Azijos bei Viduržemio jūros virtuvėje šis prieskonis yra labai populiarus ir vartojamas tiek desertams, tiek pagrindiniams patiekalams.
Šis prieskonis ypač tinka paskaninti sriubas, padažus. Tinka vaisių patiekalams. Anyžine ožiažole neretai skaninamos šankniavaisės daržovės.
Tinka vartoti su: burokėliais, duona, duonos kepiniais, kopūstais, morkomis, kalafiorais, desertais, žuvimi, jūros gėrybėmis.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Prieskoniai Tagged With: anyžinė ožiažolė (anyžis), prieskoniai

 

Panašūs receptai

Prieskoninis aliejus su rozmarinais
Prieskoninio aliejaus su rozmarinais receptas
Prieskoniai picai
Naminiai baravykų prieskoniai

Previous Post: « Mėsos kukuliai tirštame pievagrybių padaže
Sekantis įrašas: Troškinta kiauliena su grikiais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt