• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Provanso žolelių prieskonių mišinys

2011-05-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Prancūzijos Provanso provincijos džiovintų prieskoninių augalų mišinys, kurį dažniausiai sudaro rozmarinas, čiobrelis, levanda, raudonėlis ir dašis ir kt.
Provanso žolelės naudojamos mėsos, daržovių ir ypač žuvies patiekalų gamyboje.
Pasigaminti šiam prieskonių mišiniui reikės šių ingredientų:
*1 v.š. rozmarino
*1 v.š. čiobrelių
*1 a.š. levandų
*1 v.š. dašio
*1 a.š. pankolio
*1 a.š. peletrūno
*1 a.š. mairūno
*1 a.š. raudonėlio
*2 lauro lapų
*1 a.š. džiovintos citrinų žievelės
*0,5 a.š. mėtų
*0,5 a.š. baziliko

Visus prieskonius sumalame kartu ir laikome sausoje vietoje.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Prieskoniai Tagged With: prieskoniai, Provanso žolelės

 

Panašūs receptai

Prieskoninis aliejus su rozmarinais
Prieskoninio aliejaus su rozmarinais receptas
Prieskoniai picai
Naminiai baravykų prieskoniai

Previous Post: « Aštrus čili pipirų džemas
Sekantis įrašas: Ant grotelių keptas česnakinis karpis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt