Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Vištienos sultinio – 200ml
- Petražolių – 50g
- Pomidorų padažo – 2 šaukštai
- Konservuotų pupelių – 350g
- Cukinijų – 200g
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Pomidorų – 3vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
- Sviesto – 3 šaukštai
- Paprikų (raudonųjų) – 1vnt.
- Dešrelių (rūkytų) – 400g
Gaminimas
- Papriką bei cukinijas supjaustome kubeliais. Susmulkiname česnaką bei svogūną.
- Puode išlydome sviestą. Į sviesta sudedame cukinijas, paprikas, svogūnus bei česnakus. Kepame apie 4 minutes.
- Sudedame riekelėmis pjaustytus pomidorus ir pjaustytas dešreles.
- Po 5 minučių dedame virtas ar konservuotas pupeles, beriame druskos ir pipirų, sudedame smulkintas petražoles, pilame sultinį, dedame pomidorų padažą ir ant silpnos ugnies troškiname apie 20 minučių.
- Šitą troškinį galima paskaninti čili pipirais.
- Patiekiame karštą su juoda duona.
Parašykite komentarą