• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Puri bulvių košė

2010-06-21 by Kulinarė 5 komentarai

Puri bulvių košė

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Bulvių – 1000g
  • Pieno – 300ml
  • Parmezano sūrio – 50g
  • Krapų – 3 šaukštai
  • Sviesto – 1 šaukštas

Gaminimas

  1. Bulves nulupame, smulkiai supjaustome (taip greičiau išvirs) ir išverdame.
  2. Išvirus bulvėms nupilame vandenį ir sutriname.
  3. Sudedame sviestą, beriame druskos ir pilame pieną. Dedame puodą su bulvių koše ant silpnos ugnies ir kaitiname visą laiką maišydami. Jei košė sausa, tai įpilame dar truputį pieno.
  4. Susmulkiname krapus ir sutarkuojame sūrį.
  5. Nuimame košę nuo ugnies ir suberiame krapus ir sūrį. Gerai išmaišome ir dar minutę pakaitiname ant ugnies.
  6. Patiekti kaip garnyrą prie įvairiausių mėsos, paukštienos ar žuvies patiekalų.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: bulvės, garnyras, krapai, parmezano sūris, pienas

 

Panašūs receptai

Žiediniai kopūstai kokosų piene
Žiediniai kopūstai kokosų piene
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Makaronai su vištiena ir saulėje džiovintais pomidorais
Sekantis įrašas: Kalmarų salotos »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Faršo suktinukai su sūriu ir šonine | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-04 12:48

    […] Faršą sumaišome su džiūvėsiais, kiaušiniu, smulkintu česnaku, žiupsneliu druskos ir pipirų bei mėsos prieskoniais. Paliekame faršą bent 30 minučių šaldytuve. Faršą padaliname į 10 dalių. Sūrį supjaustome į 10 lazdelių. Imame vieną dalį faršo ir rankomis suformuojame blynelį, į kuriuo vidurį dedame vieną lazdelę sūrio ir užspaudžiame kraštus. Šitaip paruošiame visas dalis faršo. Juostelėmis supjaustome šoninę, kuria apvyniojame kiekvieną faršo suktinuką su sūriu. Į kepimo indą, išteptą aliejumi, sudedame faršo kepsnelius ir dedame į orkaitę kur kepame apie 4045 minutes, du kartus apversdami suktinukus. (Iš pradžių, 20 minučių galima kepti uždengus kepimo indą folija ar sudėjus suktinukus į kepimo „rankovę“). Faršo suktinukus su sūriu ir šonine patiekiame šiltus su bulvių koše. […]

    Atsakyti
  2. Faršo kepsnys su salieru bei šonine | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-04 12:50

    […] į orkaitę kur kepame 1-1,5 valandos. Faršo kepsnį su salieru bei šonine patiekiame karštą su bulvių koše ar kitu mėgiamu […]

    Atsakyti
  3. Troškinti kotletai su džiovintais grybais | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-04 15:26

    […] Troškintus kotletus su džiovintais grybais patiekiame šiltus su bulvių koše. […]

    Atsakyti
  4. Kiauliena vyno padaže | KULINARE.LT parašė:
    2021-03-07 14:08

    […] Patiekiu su bulvių koše. […]

    Atsakyti
  5. Lietuviškas karbonadas | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 05:30

    […] patiekiame su bulvių koše ir mėgiamomis […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt