• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Purūs vafliai

2021-09-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Purūs vafliai

Nesunkiai paruošiamų vaflių receptas. Šie vafliai yra ypač purūs, minkšti ir labai skanūs.

Puriems vafliams reikės

  • 2 puodelių miltų
  • 2 v.š. cukraus
  • 1 nubraukto v.š. kepimo miltelių
  • Žiupsnelio druskos
  • 2 kiaušinių
  • 1 a.š. vanilės ekstrakto (nebūtina)
  • 1 1/2 puodelio pieno
  • 100g sviesto

Gaminimo eiga

  1. Sviestą ištirpiname mikrobangų krosnelėje arba garų vonelėje ir paliekame truputį atvėsti.
  2. Dubenyje sumaišome sausus ingredientus: miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.
  3. Kitame dubenyje iki purumo išplakame kiaušinius.
  4. Į kiaušinius supilame vanilės ekstraktą.
  5. Kiaušinius įmaišome į miltus.
  6. Supilame tirpintą sviestą ir pieną ir išmaišome iki vientisos masės.
  7. Paliekame tešlą pastovėti 10 minučių.
  8. Įkaitiname vaflinę ir patepame sviestu ar aliejumi.
  9. Dedame tešlą į vaflinę ir kepame iki kol vafliai bus auksinės spalvos.
  10. Valgome su mėgstamais priedais.
  11. Skanaus!

Jei patiko šis receptas, rekomenduojame būtinai išandyti ir šiuos belgiškus vaflius.

O už receptą dėkojame Emilijai.

Kategorijos:Desertai, Kiti kepiniai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su aksominiu plikytu kremu
Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su aksominiu plikytu kremu
Bananiniai varškėčiai
Bananiniai varškėčiai
Tradicinis naminis batonas
Tradicinis naminis batonas

Previous Post: « Traški vištiena su sūriu
Sekantis įrašas: Trupininis slyvų pyragas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt