• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pusryčių burgeris

2021-07-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Pusryčių burgeris

Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.

Pusryčių burgeriui reikės:

  • Burgerio bandelės
  • Jautienos ar kitos mėgstamos mėsos maltinuko
  • Riekelės sūrio
  • Kiaušinio
  • 2 riekelių šoninės
  • Salotų
  • Pomidoro
  • Šaukštelio garstyčių
  • Šaukštelio pomidorų padažo
  • Druskos ir pipirų

Gaminimo eiga:

  1. Keptuvę įkaitiname ir sudedame šoninę. Apskrudiname ir išimame iš keptuvės.
  2. Į tą pačią keptuvę su šoninės riebalais dedame mėsos maltinuką.
  3. Kai viena maltinuko pusė apkepa, apverčiame ir ant viršaus dedame riekelę sūrio.
  4. Kepame iki kol kita pusė apskrunda, o sūris išsilydo.. Išimame į lėkštę.
  5. Švarioje keptuvėje iškepame kiaušinį. Gardiname druska ir piprais. Išimame į lėkštę. Jei keptuvė didelė, kiaušinį galima kepti šalia maltinuko.
  6. Sausoje keptuvėje pašildome bandeles – nupjauta puse į apačią.
  7. Formuojame burgerį: ant šiltos bandelės tepame šaukštelį garstyčių, tada dedame salotų, maltinuką, pomidorą, kiaušinį, šoninės riekeles.
  8. Viršutinę bandelę patepame pomidorų padažu ir užvožiave ant viršaus.
  9. Pusryčių burgerio išskirtinumas – kiaušinis. Skaniausia, kai kiaušinio trynys vis dar skystas, kandant jis „sutepa“ burgerį ir jis būna itin sultingas.
  10. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Emilijai.

Kategorijos:Dešrainiai ir mėsainiai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais
Mėsainiai su jautiena ir karamelizuotais svogūnais
Naminis mėsainis
Naminiai mėsainiai
Juodųjų Pupelių Burgeris Su Daržovėmis
Juodųjų Pupelių Burgeris Su Daržovėmis

Previous Post: « Vafliai su sūriu ir svogūnų laiškais
Sekantis įrašas: Sushi dubenėliai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt