
Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.
Pusryčių burgeriui reikės:
- Burgerio bandelės
- Jautienos ar kitos mėgstamos mėsos maltinuko
- Riekelės sūrio
- Kiaušinio
- 2 riekelių šoninės
- Salotų
- Pomidoro
- Šaukštelio garstyčių
- Šaukštelio pomidorų padažo
- Druskos ir pipirų
Gaminimo eiga:
- Keptuvę įkaitiname ir sudedame šoninę. Apskrudiname ir išimame iš keptuvės.
- Į tą pačią keptuvę su šoninės riebalais dedame mėsos maltinuką.
- Kai viena maltinuko pusė apkepa, apverčiame ir ant viršaus dedame riekelę sūrio.
- Kepame iki kol kita pusė apskrunda, o sūris išsilydo.. Išimame į lėkštę.
- Švarioje keptuvėje iškepame kiaušinį. Gardiname druska ir piprais. Išimame į lėkštę. Jei keptuvė didelė, kiaušinį galima kepti šalia maltinuko.
- Sausoje keptuvėje pašildome bandeles – nupjauta puse į apačią.
- Formuojame burgerį: ant šiltos bandelės tepame šaukštelį garstyčių, tada dedame salotų, maltinuką, pomidorą, kiaušinį, šoninės riekeles.
- Viršutinę bandelę patepame pomidorų padažu ir užvožiave ant viršaus.
- Pusryčių burgerio išskirtinumas – kiaušinis. Skaniausia, kai kiaušinio trynys vis dar skystas, kandant jis „sutepa“ burgerį ir jis būna itin sultingas.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – Emilijai.
Parašykite komentarą