• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu

2022-04-16 by Kulinarė Palikti komentarą

Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu

Pyragui su lašiša reikės

  • Trapios tešlos
  • 4 kiaušinių
  • 100ml pieno
  • Žiupsnelis druskos
  • Pipirų
  • Čiobrelio (geriausiai šviežio)
  • 200g plonai pjaustytos rūkytos lašišos
  • 200g natūralaus Camembert sūrio
  • 1/2 brokolio
  • Keleto vyšninių pomidoriukų

Gaminimas

  1. Prieš kočiodami tešlą stalviršį pabarstome miltais.
  2. Iškočiojame tešlą iki pusės centimetro storio.
  3. Dedame į kepimo formą. Geriausiai tinka krepšelio formos arba žemais kraštais forma.
  4. Suformuojame krepšelį, dugną subadome šakute.
  5. Brokolį pasmulkiname ir nupilame verdančiu vandeniu.
  6. Dedame į tešlos krepšelį. Sudedame pjaustytą lašišą, gabaliukais smulkintą sūrį.
  7. Dubenyje suplakame kiaušinius su pienu, bereme pipirų, smulkintų čiobrelių.
  8. Gautą masę užpilame krepšelio turinį, dedame pimidoriukus.
  9. Kepame orkaitėje 220 laipsnių 25- 30 minučių.
  10. Patiekeme iš karto.
  11. Mėgaukitės puikiu skoniu
  12. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Ingridai.

Kategorijos:Apkepai, Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai

 

Panašūs receptai

Bulvių, lašišos ir špinatų užkepėlė
Krevečių fritata su pomidorais
Krabų lazdelių apkepas

Previous Post: « Cinamoninė granola
Sekantis įrašas: Vištienos krūtinėlė, troškinta grietinėlės ir grūdėtų garstyčių padaže »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt