• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pyragas su perlinėmis kruopomis ir grybais

2010-11-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Pyragas su perlinėmis kruopomis ir grybais

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Grietinės (30%) – 120g
  • Kvietinių miltų – 230g
  • Margarino – 140g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Vandens – 60ml
  • Grybų – 250g
  • Kepimo miltelių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Perlinių kruopų – 200g
  • Bulvių (virtų, trintų) – 150g

Gaminimas

  1. Tešlai sumaišome trintas bulves, 200g miltų, 100g margarino, kepimo miltelius, vandenį bei šiek tiek druskos ir gerai išminkome. Išminkytą tešlą dedam į šaldytuvą bent 30 minučių.
  2. Įkaitiname keptuvę su likusiu margarinu ir sudedame smulkintą svogūną bei grybus. Kepame apie 10-12 minučių, kol svogūnas suminkštėja, o grybai iškepa.
  3. Į grybus sudedame virtas perlines kruopas, beriame druskos ir pipirų, dedame grietinę, 3 valg. š. miltus ir kiaušinį. Viską šaukštu išmaišome.
  4. 1/3 tešlos atidedame į šalį.
  5. Likusią iškočiojame maždaug 0,5cm storio ir ja išklojame riebalais išteptą kepimo indą (taip kad kraštai būtų užsilenkę) ir supilame įdarą.
  6. Ant viršaus kryžiuodami dedame iš likusios tešlos padarytas juosteles.
  7. Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių ir kepame orkaitėje apie 30-35 minutes.
  8. Patiekiame šiltą.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: bulvės, grietinė, grybai, kepimo milteliai, kiaušiniai, margarinas, miltai, perlinės kruopos, pievagrybiai, pyragas, svogūnai, tešla

 

Panašūs receptai

Cukinijų suktinukai
Cukinijų suktinukai
Lengvas daržovių pyragas be miltų
Lengvas daržovių pyragas be miltų
RIZOTAS
RIZOTAS (Risotto)

Previous Post: « Polenta su pesto padažu
Sekantis įrašas: Makaronų apkepas su pievagrybiais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt