• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pyragas su perlinėmis kruopomis ir grybais

2010-11-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Pyragas su perlinėmis kruopomis ir grybais

Ingridientai

  • Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Grietinės (30%) – 120g
  • Kvietinių miltų – 230g
  • Margarino – 140g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Vandens – 60ml
  • Grybų – 250g
  • Kepimo miltelių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Svogūnų – 1vnt.
  • Perlinių kruopų – 200g
  • Bulvių (virtų, trintų) – 150g

Gaminimas

  1. Tešlai sumaišome trintas bulves, 200g miltų, 100g margarino, kepimo miltelius, vandenį bei šiek tiek druskos ir gerai išminkome. Išminkytą tešlą dedam į šaldytuvą bent 30 minučių.
  2. Įkaitiname keptuvę su likusiu margarinu ir sudedame smulkintą svogūną bei grybus. Kepame apie 10-12 minučių, kol svogūnas suminkštėja, o grybai iškepa.
  3. Į grybus sudedame virtas perlines kruopas, beriame druskos ir pipirų, dedame grietinę, 3 valg. š. miltus ir kiaušinį. Viską šaukštu išmaišome.
  4. 1/3 tešlos atidedame į šalį.
  5. Likusią iškočiojame maždaug 0,5cm storio ir ja išklojame riebalais išteptą kepimo indą (taip kad kraštai būtų užsilenkę) ir supilame įdarą.
  6. Ant viršaus kryžiuodami dedame iš likusios tešlos padarytas juosteles.
  7. Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių ir kepame orkaitėje apie 30-35 minutes.
  8. Patiekiame šiltą.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: bulvės, grietinė, grybai, kepimo milteliai, kiaušiniai, margarinas, miltai, perlinės kruopos, pievagrybiai, pyragas, svogūnai, tešla

 

Panašūs receptai

Žiediniai kopūstai kokosų piene
Žiediniai kopūstai kokosų piene
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Cukinijos su feta ir žemės riešutais
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is

Previous Post: « Polenta su pesto padažu
Sekantis įrašas: Makaronų apkepas su pievagrybiais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt