• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu

2022-02-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu

Ravioli – tai klasikinės Italijos virtuvės miltiniai virtiniai, kurie gali būti su įvairiais padažais ir įdarais.

Ravioli tešlai reikės:

  • 400g miltų
  • 2 kiaušinių
  • 1 a.š druskos
  • 150ml vandens

Įdarui reikės

  • 360g varškės (0,5% riebumo)
  • 120g špinatų
  • 8 kiaušinių trynių
  • Žiupsnelio druskos

Garnyrui reikės:

  • Rūkytos šoninės
  • Svogūnų laiškų

Gaminimas

  1. Į miltus įmušame kiaušinius, beriame druską, pilame vandenį ir viską gerai išmaišome.
  2. Visą masę verčiame ant stalviršio ir minkome tešlą rankomis, kol ji nebelips. Jei limpa pabarstome dar šiek tiek miltų. Minkome apie 15 min, tešla turi būti elastinga.
  3. Tešlą uzdengiame maistine plėvele ir leidžiame pailsėti.
  4. Špinatus nuplauname ir nuplikome verdančiu vandeniu.
  5. Į dubenį dedame varškę, druską ir špinatus, viską gerai išmaišome šakute.
  6. Kočiojame tešlą ant gerai miltais pabarstyto stalviršio,kad nepriliptų ir būtų lengva formuoti ir nuimti Ravioli nuo paviršiaus.
  7. Tešlą iškočiojame iki 1 -2 mm.
  8. Pjaustome stačiakampiais (didesniais, kad tilptų šaukštas varškės ir trinys bei liktų kraštelių užspaudimui).
  9. Supjaustome į 8 stačiakampius, pasižymime viduriuką ir į viena kraštą dedame šaukštą varškės įdaro.
  10. Padarome lizdelį, kad galėtume įleisti kiaušinio trynį į vidurį, lenkiame laisvą tešlos dalį ir užklojame įdarą.
  11. Atsargiai užspaudžiame kraštus šakute. Tik nespaudžiame stipriai viso Raviolio, kad nepažeistume trynio.
  12. Dedame į verdantį pasūdytą vandenį ir verdame, kol iškils į paviršių. Jokiu būdu nepervirkite, nes trinys turi likti skystas.
  13. Patiekeme su pakepta šonine ir kapotais svogūnų laiškais. Perpjovus Ravioli turi išbėgti skystas trinys, atstodamas padažą.
  14. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Ingridai.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Keto lazanija
Keto lazanija
Makaronai su jautienos faršu
Makaronai su jautienos faršu
Feta pomidoriukais ir špinatais įdarytos makaronų kriauklės
Feta pomidoriukais ir špinatais įdarytos makaronų kriauklės

Previous Post: « Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?
Sekantis įrašas: Kepti kalafijorai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt