Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Morkų – 2vnt.
- Kopūstų – 300g
- Ryžių – 200g
- Česnako skiltelių – 4vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
- Sviesto – 3 šaukštai
Gaminimas
- Ryžius išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
- Keptuvėje išlydome sviestą ir sudedame stambiai supjaustytą česnaką.
- Kepame apie minutę ir sudedame griežinėliais supjaustytas morkas, pusžiedžiais pjaustytą svogūną ir kepame apie 3 minutes ant stiprios ugnies visą laiką maišydami.
- Apskrudus daržovėms sudedame kopūstą ir viską kepame apie 5-7 minutes ant vidutinės ugnies.
- Suminkštėjus kopūstui sudedame virtus ryžius, beriame druskos ir pipirų ir gerai išmaišome.
- Garnyrą patiekiame karštą.
[…] Kiaulieną patiekiame šiltą su ryžiais. […]