Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.
Salotoms reikės:
- 2 saujų salotų lapelių
- 2 agurkų
- 1 avokado
- 4 ridikėlių
- 2 saujelių džiovintų spanguolių
- 100g halloumi sūrio
- 6 a.š. kepintų saulėgrąžų
Padažui reikės:
- 4 v.š. tyro alyvuogių aliejaus
- 2 v.š. citrinos sulčių
- 1 v.š. agavų sirupo
- Šlakelio baltojo vyno acto
- Druskos
- Juodųjų pipirų
Gaminimas:
- Į lėkštes sudėkite salotų lapelius, griežinėliais supjaustytus agurkus ir ridikėlius, riekelėmis supjaustytą avokadą.
- Suberkite džiovintas spanguoles.
- Halloumi sūrį perpjaukite į riekeles ir apkepkite griliaus keptuvėje.
- Apkeptą sūrį supjaustykite kubeliais ir sudėkite ant salotų.
- Apibarstykite kepintomis saulėgrąžomis.
- Padažui sumaišykite visus ingredientus ir apšlakstykite salotas.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – Ievai.
Parašykite komentarą