
Ingridientai
- Druskos – 1 arbatinis šauktštelis
- Cukraus – 1 šaukštas
- Sojos padažo – 1 šaukštas
- Sezamo aliejaus – 0.3 šaukštai
- Ryžių acto – 5ml
- Agurkų – 400g
- Sezamo sėklų – 10g
Gaminimas
- Agurkų žieveles nulupame ir supjaustome agurkus plonais griežinėliais ar juostelėmis (juostelės geriausiai išeis skutant agurką daržovių skutikliu).
- Dubenėlyje sumaišome sojų padažą su aliejumi, cukrumi, druska ir ryžių actu.
- Padažą užpilame ant supjaustytų agurkų ir išmaišome. Pabarstome sezamo sėklomis ir patiekiame.
- Šios salotos tiks ir kaip garnyras prie mėsos ar paukštienos patiekalų.
Parašykite komentarą