• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštri makaronų ir tuno mišrainė

2011-02-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*1 skardinė tuno aliejuje
*400g makaronų
*pusė žalios paprikos
*pusė raudonos paprikos
*druska ir pipirai
*3 v.š. majonezo
*1 raudonas čili pipiras
*50g poro

Gaminimas

Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir atvėsiname.
Paprikas supjaustome plonomis juostelėmis. Porą ir čili pipirą susmulkiname.
Į makaronus sudedame visas pjaustytas daržoves, tuną, beriame truputį druskos ir pipirų ir viską išmaišome su majonezu.

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: čili pipiras, majonezas, makaronai, mišrainė, paprika, poras

 

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
bulviu ir silkes salotos
Silkės ir bulvių mišrainė
Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Previous Post: « Kiaulienos nugarinė su džiovintais abrikosais
Sekantis įrašas: Avienos sriuba su pomidorais ir kalendra »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt