Ingridientai
- 400g virtų avinžirnių
- 1 raudonas svogūnas
- 3 skiltelės česnako
- 100g feta sūrio
- 100g vyšninių pomidorų
- 50g krapų
- 50ml citrinų sulčių
- 1 a.š. garstyčių (paruoštų)
- 0,5 a.š. citrinos žievelės
- 1 a.š. cukraus
- 100ml aliejaus
- druska ir pipirai
Gaminimas
Dubenėlyje sumaišome aliejų, citrinų sultis, cukrų, citrinos žieveles, 1 skiltelę smulkinto česnako, garstyčias ir paskaniname druska ir pipirais.
Į didesnį dubenį suberiame išvirtus avinžirnius, pusiau pjautus vyšninius pomidorus, žiedais pjaustytą svogūną, smulkintus krapus bei kubeliais pjaustytą feta sūrį. Ingredientus sumaišome ir ant viršaus supilame paruoštą aliejaus ir citrinos padažą. Išmaišome ir patiekiame.
Parašykite komentarą