• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Avokadų salotos su citrininiu padažu

2011-01-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1 „iceberg“ salotų gūžė
  • 1 didelis avokadas
  • 30g svogūnų laiškų
  • 20g šviežios kalendros
  • 1 laimas
  • 2 v.š. aliejaus
  • 0,25 a.š. cukraus
  • 0,25 a.š. druskos
  • 0,25 a.š. pipirų
  • 1 v.š. garstyčių su sėklomis

Gaminimas


Avokadus nulupame ir supjaustome riekelėmis.
Salotas nuplauname šaltu vandeniu, nusausiname ir suplėšome nedideliais gabaliukais. Sudedame į dubenį ir sumaišome su avokadų riekelėmis, smulkintais svogūnų laiškais ir kalendra.
Atskirame dubenyje išspaudžiame citrinos sultis ir sumaišome jas su aliejumi, druska ir pipirais, garstyčiomis bei cukrumi. Paruoštą padažą pilame ant avokadų ir salotų lapų, išmaišome ir bent 15 minučių prieš patiekdami palaikome šaldytuve.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: avokadas, citrina, cukrus, garstyčios, kalendra, svogūnai

 

Panašūs receptai

Salotos su varške
Salotos su varške
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu

Previous Post: « Kugelis su kumpiu
Sekantis įrašas: Lašišos kepsnys su kreminiu citrinų-garstyčių padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt