Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Graikinių riešutų – 20g
- Krapų – 1 šaukštas
- Feta sūrio – 150g
- Agurkų – 2vnt.
- Avokadų – 3vnt.
- Citrinos sulčių – 1 šaukštas
Gaminimas
- Dubenėlyje sumaišome aliejų su citrinų sultimis, beriame 0,25 a.š. druskos ir pipirų, smulkintus krapus ir gerai išmaišome.
- Avokadus nulupame, supjaustome ir sudedame į didesnį dubenį.
- Agurką supjaustome ir dedame į dubenį su avokadu. Ant daržovių beriame smulkintus graikinius riešutus, išmaišome viską ir užpilame paruoštu citrininiu aliejaus padažu.
- Patiekdami į lėkštes dedame avokadų-agurkų salotų ir ant viršaus pabarstome pjaustytu feta sūriu.
- Avokadų salotas su feta sūriu patiekiame su duona.
Parašykite komentarą