Ingridientai
- Majonezo – 50g
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Česnakų – 10g
- Citrinos sulčių – 15ml
- Petražolių – 5g
- Raudonųjų svogūnų – 50g
- Žiedinių kopūstų – 1vnt.
- Brokolių – 500g
- Migdolo riešutų – 30g
- Sojų pieno – 2 šaukštai
Gaminimas
- Susmulkintus brokolius bei kalafiorus nuplauname ir dedame į verdantį vandenį, kelias minutes verdame, kad daržovės suminkštėtų. Po to jas nuplauname šaltu vandeniu, kad atvėstų.
- Salotų inde sumaišome majonezą, sojų pieną ir citrinų sultis.
- Sudedame brokolius, kalafiorus ir pusžiedžiais pjaustytus svogūnus, pabarstome druska, pipirais, smulkintomis petražolėmis. Viską išmaišome, tik atsargiai, kad neatsiskirtų ir nesusitrintų apvirtos daržovės.
- Prieš patiekiant pabarstyti migdolų riešutais.
Parašykite komentarą