
Ingridientai
- Majonezo – 40g
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Marinuotų agurkų – 50g
- Kiaušinių – 2vnt.
- Svogūnų laiškų – 50g
- Krapų – 1 šaukštas
- Kaparėlių – 2 šaukštai
- Grietinės (30%) – 1 šaukštas
- Kiaulienos šoninės – 100g
- Česnako skiltelių – 1vnt.
- Bulvių – 12vnt.
Gaminimas
- Bulves naudokite mažas.
- Neluptas bulves išverdame pasūdytame vandenyje, nupilame nuovirą ir paliekame, kad atvėstų.
- Kietai išverdame kiaušinius ir atvėsiname.
- Keptuvėje iškepame šoninę ir padedame ant rankšluostinio popieriaus, kad neliktų riebalų.
- Dubenėlyje sumaišome grietinę, smulkintą česnaką, smulkiai pjaustytą agurką, kaparelius, majonezą ir krapus.
- Atvėsusias bulves nulupame ir supjaustome į keturias dalis.
- Dubenyje bulves sumaišome su paruoštu padažu, pabarstome druska ir pipirais.
- Patiekdami į lėkštę dedame bulvių su padažu, pabarstome kepta šonine, smulkintais svogūnų laiškais ir dedame po pusę kiaušinio.
Parašykite komentarą