Ingridientai
- 2 nedideli burokėliai
- 100g feta sūrio
- pusė poro
- 2-3 saulėje džiovinti pomidorai
- 50g graikinių riešutų
- 2-3 v.š. aliejaus
- 2 a.š. citrinos sulčių
- 1-2 a.š. balzamiko acto
- druska ir pipirai
Gaminimas
Burokėlius išverdame ir nulupame. Supjaustome 0,5cm griežinėliais ir sudedame į lėkštę.
Burokėlius apšlakstome šaukšteliu citrinos sulčių ir pabarstome trupučiu druskos ir pipirų.
Plononais griežinėliais supjaustome porą ir barstome ant burokėlių.
Strupiname feta sūrį ir kartu graikiniais riešutais beriame ant burokėlių.
Saulėje džiovintus pomidorus pjaustome juostelėmis ir sudedame ant salotų.
Salotas pašlakstome aliejumi, balzamiko actu bei keliais lašeliais citrinos sulčių.
Burokėlių ir feta sūrio salotas patiekiame kaip užkandį su šviesia duona.
Parašykite komentarą