Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Imbierų – 1 arbatinis šauktštelis
- Citrinos sulčių – 1 arbatinis šauktštelis
- Natūralaus jogurto – 80g
- Kokosų drožlių – 0.25 arb. šaukšt.
- Svogūnų – 1vnt.
- Burokėlių – 4vnt.
Gaminimas
- Burokėlius nulupame ir supjaustome (ar lazdelėmis ar griežinėliais).
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame burokėlius, kuriuos kepame apie 4 minutes ant stipresnės ugnies. Apkeptus burokėlius padedame į šalį, kad atvėstų.
- Svogūną susmulkiname.
- Tuo metu dubenėlyje sumaišome jogurtą, aliejų, citrinų sultis, žiupsnelį druskos ir pipirų, tarkuotą imbierą.
- Patiekdami dedame burokėlių į lėkštę, beriame smulkinto svogūno, užpilame jogurto padažu ir pabarstome kokoso drožlėmis.
Parašykite komentarą