• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Burokėlių salotos su provolonės ir rikotos sūriu

2010-11-15 by Kulinarė Palikti komentarą

Burokėlių salotos su provolonės ir rikotos sūriu

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 0.5 šaukšto
  • Vandens – 20ml
  • Čili pipirų – 1vnt.
  • Provolone sūrio – 50g
  • Raudonojo vyno acto – 2 šaukštai
  • Sūrio (Riccota) – 100g
  • Burokėlių – 6vnt.
  • Raudonųjų svogūnų – 2vnt.

Gaminimas

  1. Burokėlius nulupame ir supjaustome stambiais šiaudeliais.
  2. Užverdame puode litrą pasūdyto vandens ir su kiaurąsamčiu sudedame burokėlių šiaudelius, kuriuos apverdame (apie 2 minutes). Apvirtus paliekame, kad nusausėtų ir atvėstų.
  3. Dubenėlyje sumaišome actą, aliejų, 2 arb. š. karšto vandens, 2 arb. š. šalto vandens, žiupsnelį druskos ir pipirų.
  4. Į didesnį dubenį sudedame nusausintus burokėlius.
  5. Kartu sudedame smulkintą čili pipirą, pusžiedžiais pjaustytus svogūnus ir rikotos sūrį. Labai atsargiai pamaišome, kad nesutrintume sūrio.
  6. Patiekdami į lėkštę dedame burokėlių salotų, pabarstome provolone sūriu (pjaustytų plonomis juostelėmis) bei užpilame paruoštu padažu.
  7. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, burokėliai, čili pipiras, Patiekalai receptai, provolone sūris, raudonojo vyno actas, receptas, rikotos sūris, salotos, svogūnai, užkandis

 

Panašūs receptai

Avinžirnių salotos su sūriu
Avinžirnių salotos su sūriu
Salotos su lašiša
Salotos su lašiša
Bolivinių balandų salotos
Bolivinių balandų salotos su marinuotomis sviestinėmis pupelėmis

Previous Post: « Pupelių salotos su špinatais ir rikotos sūriu
Sekantis įrašas: Briuselio kopūstų garnyras »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Aliuminis puodas, 15l Aliuminis puodas, 15l
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • astri adzika Aštri adžika žiemai
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt