• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Makaronų salotos su kiauliena

2010-11-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • Parmezano sūrio – 50g
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Makaronų – 200g
  • Avokadų – 2vnt.
  • Salotų padažo – 100g
  • Salotų \“Iceberg\“ – 1vnt.
  • Kiaulienos (virtos) – 100g

Gaminimas

  1. Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės, perpilame šaltu vandeniu ir nusausiname.
  2. Išverdame kiaušinius.
  3. Į dubenį sudedame plėšytus salotų lapus ir juostelėmis pjaustytus avokadus.
  4. Sudedame makaronus ir smulkintą kiaulieną. Viską išmaišome ir dedame porcijomis į lėkštę.
  5. Ant salotų pilame padažą. Ant viršaus dedame pusiau perpjautą kiaušinį ir viską pabarstome tarkuotu parmezano sūriu.

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: avokadas, kiauliena, kiaušiniai, makaronai, parmezano sūris

 

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
bulviu ir silkes salotos
Silkės ir bulvių mišrainė
Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Previous Post: « Purus keptas vištienos kepenėlių paštetas
Sekantis įrašas: Greitas bananų pyragas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt