Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Parmezano sūrio – 50g
- Vištienos krūtinėlės – 1vnt.
- Salotų (Iceberg) – 700g
- Duonos skrebučių – 100g
- Cezario salotų padažo – 1vnt.
Gaminimas
- Įkaitiname keptuvę su 1 šaukštu aliejaus ir sudedame juostelėmis pjaustytą vištienos krūtinėlę. Pamaišydami kepame apie 3 minutes ant stiprios ugnies.
- Tuo metu į lėkštes sudedame plėšytus salotų lapus, beriame skrebučių ir tarkuoto parmezano sūrio.
- Ant viršaus dedame apkeptos vištienos, pabarstome druska, pipirais ir užpilame cezario salotų padažo.
Parašykite komentarą