Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Citrinos sulčių – 45ml
- Petražolių – 100g
- Medaus – 0.25 arb. šaukšt.
- Svogūnų laiškų – 30g
- Raudonųjų kopūstų – 1vnt.
- Apelsinų – 1vnt.
Gaminimas
- Dubenėlyje išmaišome citrinų sultis su medumi ir aliejumi, įberiame druskos ir pipirų. Į salotų padažą įtarkuojame apelsino žievelės.
- Kopūstą supjaustome plonomis juostelėmis ir sumaišome su smulkintomis petražolėmis, svogūno laiškais bei kubeliais supjaustytu apelsinu.
- Salotas užpilame pagamintu padažu ir išmaišome.
- Citrinines kopūstų ir petražolių salotas patiekiame kaip garnyrą.
Parašykite komentarą