Ingridientai
- Majonezo – 100g
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 50g
- Agurkų – 1vnt.
- Konservuotų kukurūzų – 150g
- Fermentinis sūrio – 100g
- Petražolių – 2 šaukštai
- Pomidorų – 6vnt.
- Paprikų (žaliųjų) – 50g
Gaminimas
- Dubenyje sumaišome smulkintas petražoles, kukurūzus, papriką, tarkuotą sūrį, agurką, svogūną, įberiame druskos ir pipirų. Išmaišome daržoves su majonezu.
- Pomidorus supjaustome skiltelėmis, bet taip, kad apačia liktų neįpjauta, kad skiltelės neatsiskirtų (padarome lyg gėlę). Išimame vidų su sėklomis.
- Šaukštu į pomidoro vidų dedame pagamintas kukurūzų salotas.
- Lėkštę išklojame salotų lapais ir sudedame farširuotus pomidorus.
- Farširuotų pomidorų salotas galima patiekti ir kaip užkandį ir kaip garnyrą.
Parašykite komentarą