Ingridientai
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Feta sūrio – 150g
- Rudonėlio – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Agurkų – 1vnt.
- Juodųjų alyvuogių – 50g
- Paprikų – 1vnt.
- Raudonojo vyno acto – 50ml
- Pomidorų – 3vnt.
- Raudonųjų svogūnų – 0.5vnt.
- Salotų \”Iceberg\” – 1vnt.
Gaminimas
- Pomidorus, agurkus, svogūną, alyvuoges bei papriką supjaustome ir sudedame į dubenį.
- “Iceberg” salotas suplėšome ir dedame su į daržovių dubenį.
- Ant salotų pilame 2-3 valg. š. aliejaus, vyno actą, raudonėlį ir išmaišome.
- Patiekiant sudėti salotas į lėkštę ir užberti saują kubeliais pjaustyto feta sūrio.
Parašykite komentarą