Ingridientai
- Majonezo – 30g
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Garstyčių – 0.33 šaukštai
- Salierų – 3vnt.
- Vištienos krūtinėlės – 1vnt.
- Česnako drožlių – 1 arbatinis šauktštelis
Gaminimas
- Išverdame vištieną.
- Vištienos krūtinėlę supjaustome juostelėmis ir sudedame į dubenį. Saliero lapkočius susmulkiname ir dedame į dubenį su vištiena.
- Atskirame dubenėlyje sumaišome majonezą su garstyčiomis, pipirais, druska ir česnakų granulėmis. Paruoštą padažą pilame ant vištienos bei salierų ir gerai išmaišome.
- Šios salotos patiekiamos pitoje ar lavaše.
Parašykite komentarą