• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Itališkos salotos

2010-12-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*300g kininio kopūsto
*150g kumpio
*150g fermentinio sūrio
*150g skrebučių
*2 skiltelės česnako
*3 v.š. majonezo
*druska ir pipirai
*1 a.š. citrinų sulčių

Gaminimas

Kumpį ir sūrį supjaustome mažais kubeliais.
Kininį kopūstą supjaustome smulkiai ir dubenyje sumaišome su kumpiu ir sūriu.
Į salotas sudedame skrebučius, beriame druskos ir pipirų, įspaudžiame česnakus ir sumaišome su majonezu ir citrinų sultimis.
Salotas patiekiame iškart, kad nesuminkštėtų skrebučiai.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: citrina, fermentinis sūris, kininis kopūstas, kumpis, majonezas, salotos, skrebučiai

 

Panašūs receptai

Salotos su varške
Salotos su varške
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu

Previous Post: « Keptos bulvės su baklažanu ir kokosų pienu
Sekantis įrašas: Kiaušinių sriuba su pomidorais ir svogūnais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt