• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Japoniškos bulvių salotos

2010-07-14 by Kulinarė Palikti komentarą

Japoniškos bulvių salotos

Ingridientai

  • Majonezo – 50g
  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Bulvių – 500g
  • Morkų – 1vnt.
  • Agurkų – 1vnt.
  • Razinų – 40g
  • Obuolių – 1vnt.

Gaminimas

  1. Nuskutame, nuplauname ir smulkiai supjaustome bulves, jas dedame į puodą su pasūdytų vandeniu ir verdame, kol bulvės tampa minkštos. Išvirtas bulves sutriname ir paliekame, kad atvėstų.
  2. Smulkiai supjaustome obuolį.
  3. Nuplauname razinas.
  4. Morkas supjaustome plonomis riekelėmis ir dedame į verdantį vandenį, kad suminkštėtų. Išvirtas morkas nusausiname.
  5. Plonomis riekėmis supjaustome agurką.
  6. Į sutrintas bulves sudedame razinas, obuolį, morkas, beriame druskos ir pipirų, sudedame agurką ir viską išmaišome su majonezu.
  7. Prieš patiekdami, palaikome šaldytuve bent 30 minučių.

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: agurkas, bulvės, majonezas, morkos, obuolys, razinos

 

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
bulviu ir silkes salotos
Silkės ir bulvių mišrainė
Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Previous Post: « Kepti baklažanai įdaryti su mėsa
Sekantis įrašas: Japoniški bulvių kroketai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt