Ingridientai
- Majonezo – 50g
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Bulvių – 500g
- Morkų – 1vnt.
- Agurkų – 1vnt.
- Razinų – 40g
- Obuolių – 1vnt.
Gaminimas
- Nuskutame, nuplauname ir smulkiai supjaustome bulves, jas dedame į puodą su pasūdytų vandeniu ir verdame, kol bulvės tampa minkštos. Išvirtas bulves sutriname ir paliekame, kad atvėstų.
- Smulkiai supjaustome obuolį.
- Nuplauname razinas.
- Morkas supjaustome plonomis riekelėmis ir dedame į verdantį vandenį, kad suminkštėtų. Išvirtas morkas nusausiname.
- Plonomis riekėmis supjaustome agurką.
- Į sutrintas bulves sudedame razinas, obuolį, morkas, beriame druskos ir pipirų, sudedame agurką ir viską išmaišome su majonezu.
- Prieš patiekdami, palaikome šaldytuve bent 30 minučių.
Parašykite komentarą