
Ingridientai
- Druskos – 0.2 arbatinio šauktštelio
- Medaus – 0.3 šaukštai
- Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Sojos padažo – 0.3 šaukštai
- Sezamo aliejaus – 0.3 šaukštai
- Sezamo sėklų (kepintų) – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Jūros kopūstų – 450g
- Ryžių vyno acto – 1 arbatinis šauktštelis
Gaminimas
- Puode užverdame nedidelį kiekį vandens ir sudedame džiovintus jūros kopūstus. Verdame apie 3 minutes, kol kopūstai suminkštėja.
- Atvėsus kopūstams, ant jų sudedame visus likusius ingredientus ir išmaišome.
- Prieš patiekdami palaikome šaldytuve bent 30 minučių.
Parašykite komentarą