Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Petražolių – 10g
- Žiedinių kopūstų – 1vnt.
- Citrinų – 1vnt.
- Kaparėlių – 4 šaukštai
- Juodųjų alyvuogių – 50g
Gaminimas
- Susmulkintą žiedinį kopūstą dedame į pasūdytą verdantį vandenį ir 7 minutes paverdame, kad truputį suminkštėtų. Svarbiausia nepervirti, kad nebūtų minkštas.
- Kol kalafioras verda, supjaustome alyvuoges.
- Apvirtą žiedinį kopūstą perpilame šaltu vandeniu ir leidžiame nuvarvėti vandeniui.
- Didesniame inde kalafiorus aplaistome citrinos sultimis, dedame druskos ir pipirų pagal skonį, pilame 3 v.š. aliejaus, sudedame pjaustytas alyvuoges, petražoles ir saują kaparėlių. Viską išmaišome.
- Skanaus!
Parašykite komentarą