• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kalafiorų ir vištienos širdelių mišrainė

2010-05-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • majonezas (geriausia čia tiktų Hellmans)
  • 50g parmezano sūrio
  • 1 arb. š. cukraus ir druskos
  • 1 valg. š. supjaustyto svogūno
  • 1 valg. š. smulkintų petražolių lapelių
  • 1 kalafioras
  • 200g šviežių špinatų lapų
  • 200g virtų šviežių grybų
  • 200g vištienos širdelių (virtų)

Gaminimas

  1. Salotų dubenyje susmulkiname ir sumaišome visus produktus ir patiekiame.

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: grybai, kalafioras, majonezas, mišrainė, parmezano sūris, Patiekalai receptai, petražolė, receptas, špinatai, svogūnai, vištos širdelės

 

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
bulviu ir silkes salotos
Silkės ir bulvių mišrainė
Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Previous Post: « Vištienos ir kukurūzų sriuba
Sekantis įrašas: Tuno padažas prie bulvių traškučių »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt